Voordelen
 • Goedkoop
 • Verzendkosten:
  • Buiskoppelingen: €12,95
  • Steigerbuis: €39,95
 • Hoog beoordeeld
 • Levering: gemiddeld 2 werkdagen
 • Veilig betalen: o.a. iDeal & PayPal
Klantenservice
Onze klanten geven ons een 9.4/10
581 beoordelingen

EZ-shopping

Wij staan voor u klaar!

+31 (0)10 - 30 70 410
Info@steigerbuisstunter.nl


Onderdeel van

EZ-shopping


Banner - incl. doek

€199,00
Incl. BTW €240,79
Merk: Tubeclamps
Model: Reclameframe hangend banner - incl doek
Beschikbaarheid: Op voorraad
Aantal:

Beschikbare opties:

* Formaat (binnenmaat frame) (BxH):
* Materiaal doek:
Uploaden bestand:

Banner - incl. doek

Met deze banner kunt u mooi uw logo of bedrijfnaam weergeven. Reclameframes zijn zeer duurzaam en geschikt voor binnen en buitengebruik. Door gebruik van "Storm-fix" elastieken zijn onze frames en doeken beter tegen wind bestand en de tussenruimte tussen spandoek en frame is maar 3 á 4 cm. (meestal 15cm bij andere leveranciers) Dit geeft een strakker en professioneler geheel dat ook nog langer meegaat.

Dit product bestaat uit: spandoek (7,5 cm kleiner dan de binnenmaat frame), een reclameframe van aluminium buis 42mm, koppellingen om het frame te bevestigen op een vlakke ondergrond en "stormfix" elastieken.

Frame: Zeer duurzaam door gebruik van aluminium buis en gegalvaniseerde koppelingen. Alle benodigde koppelingen om het frame te maken en aan een vlakke, harde, ondergrond te bevestigen worden meegeleverd. Koppelingen voor montage op andere ondergrond zijn ook leverbaar.

Spandoek: Het doek word Full-Colour bedrukt via een UV proces waardoor de inkt erg slijtvast wordt aangebracht. De doeken worden apart van het frame verzonden om beschadiging te voorkomen.

U kunt kiezen uit 3 soorten doek:

 • Frontlit: 550 gr/m2 PVC reclamedoek geschikt voor binnen en buiten. Dit is de meest gebruikte variant.
 • Mesh: Ideaal voor ramen, in dit doek zitten namelijk kleine gaatjes waardoor van afstand het een dicht doek lijkt maar je er van dichtbij doorheen kan kijken.

 

Elastieken: Wij gebruiken "Storm-fix" elastieken, dé nieuwe standaard die sterker is en het mogelijk maakt het doek dichter op het frame te plaatsen. Bevestiging elastieken dmv. ringen om de 30 cm.

Levering: 5 werkdagen mits op voorraad, spoedlevering mogelijk.

Bekijk ook...

© 2017 EZ-shopping B.V.